Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Betalingsproblemen

Ben je gedupeerde in de kinderopvangtoeslagaffaire? Het kabinet heeft besloten om private schulden, zoals die bij de zorgverzekeraar, zoveel mogelijk af te betalen. Heb je een brief gekregen waarin wij bevestigen dat je gedupeerd bent? En heb je €30.000,- of meer gekregen? Dan worden de meeste schulden (die zijn ontstaan zijn tussen 1 januari 2006 en 1 juni 2021) afbetaald.

Heb je een vraag over je schuld bij de zorgverzekeraar. Kijk dan of je het antwoord hieronder vindt. Of neem contact met ons op!

Mail met ons, Chat met ons of bel ons gratis op 0800 64 64 644.

 

Wanneer word ik afgemeld en ga ik weer normale premie betalen aan mijn zorgverzekeraar? Dat hangt af van je situatie. Kijk hieronder wat voor jou van toepassing is.

Deze informatie is bestemd voor gedupeerden in de Kinderopvangtoeslagaffaire. 

Dan wordt je niet automatisch afgemeld bij het CAK. De zorgverzekeraar meld je af als je de schulden betaalt. Dat hoeft niet in één keer. Neem altijd contact op met je zorgverzekeraar om een betalingsregeling af te spreken. Zodra je een betalingsregeling hebt afgesproken, meldt de zorgverzekeraar je af bij het CAK.

Deze informatie is bestemd voor gedupeerden in de Kinderopvangtoeslagaffaire. 

Betaal je de schuld niet en spreek je ook geen betalingsregeling af? Dan betaal je begin 2022 weer de hogere bestuursrechtelijke premie aan het CAK. Neem daarom contact op met je zorgverzekeraar om een betalingsregeling af te spreken.

Wil je advies over het afspreken van een betalingsregeling? Neem dan contact op.

Deze informatie is bestemd voor gedupeerden in de Kinderopvangtoeslagaffaire. 

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Mail met ons, Chat met ons of bel ons gratis op 0800 64 64 644.