Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Betalingsproblemen

Ben je gedupeerde in de kinderopvangtoeslagaffaire? Het kabinet heeft besloten om private schulden, zoals die bij de zorgverzekeraar, zoveel mogelijk af te betalen. Heb je een brief gekregen waarin wij bevestigen dat je gedupeerd bent? En heb je €30.000,- of meer gekregen? Dan worden de meeste schulden (die zijn ontstaan zijn tussen 1 januari 2006 en 1 juni 2021) afbetaald.

Heb je een vraag over je schuld bij de zorgverzekeraar. Kijk dan of je het antwoord hieronder vindt. Of neem contact met ons op!

Mail met ons, Chat met ons of bel ons gratis op 0800 64 64 644.

 

Neem contact op met je zorgverzekeraar om een betalingsregeling af te spreken. Wil je hier advies over? Neem dan contact met ons op.

Ben je aangemeld bij het CAK voor de wanbetalersregeling? Dan meldt de zorgverzekeraar je pas af als je de schulden betaalt. Dat hoeft niet in één keer. Zodra je een betalingsregeling hebt afgesproken, meldt de zorgverzekeraar je af bij het CAK.

Deze informatie is bestemd voor gedupeerden in de Kinderopvangtoeslagaffaire. 

Ja, de zorgverzekeraar kan je voor het afspreken van een regeling ook doorverwijzen naar het incassobureau of de deurwaarder.

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Mail met ons, Chat met ons of bel ons gratis op 0800 64 64 644.