Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Lees voor
Nieuws

Vacature: Wil jij een baan waarmee je voor veel mensen het verschil maakt? (Gesloten)

27 oktober 2022
Het team van Zorgverzekeringslijn is op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij maatschappelijke betrokken en combineer je dit met een hands-on aanpak? Lees dan vooral verder!
Werken bij zorgverzekeringslijn

Wie zijn wij?

Zorgverzekeringslijn is hét expertisecentrum voor de aanpak van financiële zorgverzekeringsproblemen, zoals betalingsproblemen en onverzekerdheid. Wij leggen uit hoe de Zorgverzekeringswet in elkaar zit en welke rechten en plichten (on)verzekerden hebben. Dit doen wij gratis door het geven van trainingen aan hulp- en dienstverleners in het sociale domein, het geven van gastlessen op scholen en het adviseren van samenwerkingspartners zoals gemeenten. Ook geven wij onafhankelijk advies en praktische tips aan hulpverleners en consumenten.

Zorgverzekeringslijn is onderdeel van de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Samen zetten we ons in om het zorgverzekeringsstelsel te verbeteren. Bij ons zijn de lijnen kort en is de sfeer informeel. Wij zoeken:

2 medewerkers voorlichting en informatie (32-36 u/w)

Wat ga je doen?

  • Je beantwoordt vragen van consumenten en hulpverleners over betalingsachterstanden en de verzekeringsplicht. Dit doe je via telefoon, e-mail en chat.
  • Je geeft trainingen aan hulpverleners. De ene keer doe je dit online, de andere keer ga je hiervoor de deur uit. Ook geef je gastlessen over de zorgverzekering op mbo-scholen.
  • Je richt je op je eigen doelgroepen (bijvoorbeeld vrijwilligers, gedetineerden of sociaal werkers) en bent verantwoordelijk voor de relatie daarmee. Dat betekent dat je zelf organisaties benadert en de samenwerking vormgeeft.
  • Kijk ook op www.zorgverzekeringslijn.nl/werkenbij

Wat bieden we?

  • Een werkplek waar je de mogelijkheid hebt om je kennis en vaardigheden te verdiepen en te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingsvaardigheden, netwerken en acquisitie.
  • Een afwisselende functie waarbij je ruimte krijgt om je werkzaamheden grotendeels zelf vorm te geven.
  • Een ambitieuze organisatie in verandering met hulpvaardige en betrokken collega’s.
  • Een salaris vanaf € 2.657 tot maximaal € 3.699 (bij 36 u/w) en een dienstverband voor bepaalde tijd, met intentie tot verlenging.
  • Reiskostenvergoeding of NS Businesskaart, een bijdrage in de zorgverzekering, een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan bedrijfsfitness, de mogelijkheid om te werken op ons prettige kantoor in Zeist én een goed ingerichte thuiswerkplek.

Wat verwachten we?

Onze collega’s hebben verschillende achtergronden in opleiding en werkervaring. Wat ons bindt is onze maatschappelijke betrokkenheid, gecombineerd met een hands-on aanpak. We vinden het belangrijk dat je verbinding kunt maken met mensen en de vraag achter de vraag weet te achterhalen. En je bent leergierig en initiatiefrijk.

Interesse?

Wil je meer weten over de werkzaamheden en of deze bij je passen? Stuur dan een mail naar sollicitaties@skgz.nl. Een collega van Zorgverzekeringslijn neemt contact met je op.

Weet je al dat deze baan helemaal bij je past!
Stuur dan uiterlijk 13 november een mail met een korte motivatie en je cv naar sollicitaties@skgz.nl.


We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Echt niet!