Tips, training & advies
Chat of bel 0800 64 64 644
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Lees voor
Nieuws

Nieuw aanspreekpunt voor bewindvoerders

10 november 2022
Veel bewindvoerders maken regelmatig gebruik van de diensten van Zorgverzekeringslijn. Zo hebben in 2022 ruim 500 bewindvoerders een training of e-learning gevolgd. Ook weten bewindvoerders Zorgverzekeringslijn te vinden voor tips en advies, bijvoorbeeld over de werking van de Uitstroomregeling onderbewindgestelden.
thea aantjes bewindvoerder schuldhulpverlener contactpersoon

Thea neemt de werkzaamheden van Gert-Jan over
Thea Aantjes heeft vanaf 1 november de werkzaamheden van Gert-Jan Heinsman overgenomen. Zij richt zich vanaf dat moment volledig op de financiële professionals in het sociale domein en is de contactpersoon voor bewindvoerders en schuldhulpverleners. Thea heeft veel ervaring binnen dit domein en zij heeft als schuldhulpverlener ook regelmatig samengewerkt met bewindvoerders.

Gert-Jan blijft bij Zorgverzekeringslijn
Gert-Jan verlaat Zorgverzekeringslijn niet: vanaf 1 november volgt hij Michiel Blom op als manager Zorgverzekeringslijn.

Weet Thea te vinden!
Wil je een keer kennismaken met Thea, of wil je een vraag of casus voorleggen? Je kunt haar mailen of bellen op 088 900 69 62. Thea is ook op Linkedin te vinden. Je kunt je ook direct aanmelden voor een training of e-learning.