Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur
Actueel
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief

Ontvang 6x per jaar vaknieuws, tips & casussen in je mailbox.

17 september 2019 Casus Is zoon aansprakelijk voor de achterstand als moeder splitsing van de polis heeft aangevraagd? Moeder heeft de zorgverzekeraar gevraagd om een zorgverzekering voor haar zoon af te sluiten. Mocht de moeder hier toestemming voor geven?
Nederlandse identiteit basisverzekering
16 september 2019 Nieuws Is de Nederlandse nationaliteit genoeg voor het afsluiten van een Nederlandse zorgverzekering? Vaak gaan mensen met de Nederlandse nationaliteit er vanuit dat zij ook automatisch een Nederlandse basisverzekering mogen afsluiten. Dat is lang niet altijd het geval.
e-learning
22 juli 2019 Nieuws Nieuw! e-learning: Signaleren en oplossen zorgverzekeringsschulden Ben je vrijwilliger en wil je de zomer gebruiken om je kennis op te frissen?
1 juli 2019 Nieuws Wie geeft toestemming voor opzegging van de polis van een minderjarig kind? Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd en staan meestal op de polis van een van hun ouders. Maar wie mag toestemming geven voor poliswijzigingen?
uitstroom wanbetalersregeling
27 juni 2019 Nieuws Makkelijker uit de zorgverzekeringsschulden voor mensen onder bewind Mensen die onder bewind staan moeten worden geholpen bij het op orde brengen van hun financiële situatie. Een nieuwe regeling maakt het mogelijk dat zij makkelijker hun zorgverzekeringsschuld op kunnen lossen.
detentie zorgverzekering zorgtoeslag
27 juni 2019 Nieuws Hoe zit het met de zorgverzekering en zorgtoeslag bij detentie? Zit je in detentie, bijvoorbeeld omdat je een straf uit moet zitten in de gevangenis, een huis van bewaring of een tbs-kliniek? Dan heeft dat gevolgen voor je zorgverzekering en je zorgtoeslag.