Tips, training & advies
Chat of bel 0800 64 64 644
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur
Actueel
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief

Ontvang 6x per jaar vaknieuws, tips & casussen in je mailbox.

webinar medische zorg Oekraïne
12 mei 2022 Nieuws Webinar 9 juni: Hoe is de vergoeding van medische zorg voor vluchtelingen uit Oekraïne geregeld? Sinds de start van de oorlog in Oekraïne hebben ruim 50.000 Oekraïense vluchtelingen hun toevlucht gezocht in Nederland. Op grond van de Richtlijn Tijdelijke Bescherming van de Europese Unie, hebben Oekraïense vluchtelingen in Nederland recht op medische zorg. Meer weten?
feiten cijfers zorgverzekering Vektis
12 mei 2022 Nieuws Hoe beweegt verzekerd Nederland zich in het overstapseizoen? Ieder jaar kan je per 1 januari van zorgverzekeraar wisselen. Maar hoeveel mensen maken hier nou gebruik van?
informatiebijeenkomst Gemeente Haarlem
10 mei 2022 Nieuws Succesvolle informatiebijeenkomst voor convenantpartners in Haarlem De gemeente Haarlem organiseerde 29 april een succesvolle online bijeenkomst voor convenantpartners en andere geïnteresseerden.
vakantiegeld en beslag
28 april 2022 Nieuws Hoe zit het met de betaling van vakantiegeld en de beslagvrije voet? Mag een deurwaarder nu beslag leggen op je vakantiegeld? In dit artikel leggen we uit wanneer dat wel mag en wanneer niet.
geen adres wel zorgverzekering
20 april 2022 Nieuws Geen vast woonadres, wel een zorgverzekering! Wil je een zorgverzekering afsluiten, dan vraagt de zorgverzekeraar je om een adres. Heb je geen vast woonadres? Lees wat je dan kunt doen?
raadsleden aanpak financiële problemen
1 april 2022 Nieuws Oproep aan nieuwe raadsleden: maak werk van financiële zorgverzekeringsproblemen De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug, de nieuwe raadsleden zijn geïnstalleerd en zo is er weer een nieuwe raadsperiode van start gegaan. Zorgverzekeringslijn wenst alle (her)kozen raadsleden veel succes en wijsheid!