Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur
Actueel
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief

Ontvang 6x per jaar vaknieuws, tips & casussen in je mailbox.

Overstappers Vektis rapport
3 juni 2024 Nieuws Zoektocht naar lage premie leidt tot veel overstappers In het overstapseizoen van 2023-2024 stapten 1,3 miljoen verzekerden over van zorgverzekeraar. Dat komt neer op 7,4% van de verzekerden. Daarmee komt dit overstapseizoen op de tweede plek qua aantal overstappers.
hoofdlijnenakkoord zorgverzekering
29 mei 2024 Nieuws Wat betekent het hoofdlijnenakkoord voor je zorgverzekering? De verkiezingen zijn alweer even achter de rug en inmiddels is er een akkoord op hoofdlijnen. Maar wat betekent het hoofdlijnen akkoord voor je zorgverzekering?
Zorgverzekering Caribische Studenten
15 mei 2024 Nieuws Duidelijkheid over afsluiten Nederlandse zorgverzekering voor Caribische studenten Collega Gert-Jan Heinsman geeft in een voorlichtingsvideo van DUO antwoord op veelgestelde vragen over het afsluiten van een Nederlandse zorgverzekering voor studenten uit de Cariben.

Derdelanders medische zorg
24 april 2024 Nieuws Hoe zit het met vergoeding van medische zorg aan derdelanders uit Oekraïne? Op basis van de Europese Richtlijn Tijdelijke Bescherming hebben vluchtelingen uit Oekraïne recht op medische zorg en opvang. Dat geldt niet meer voor derdelanders. De Raad van State oordeelde namelijk dat de tijdelijke bescherming van derdelanders eindigde op 4 maart 2024.
project ijsberg midden-Groningen
22 april 2024 Nieuws Project IJsberg: inwoners uit de wanbetalersregeling krijgen in de gemeente Midden-Groningen Zorgverzekeringslijn ging in gesprek met Annemieke van der Beek, medewerker Team Eropaf en Richard de Leth, projectleider Kredietbank Midden-Groningen, over Project IJsberg.
onderzoek humanitas schulden
22 april 2024 Nieuws Humanitas signaleert meer en grotere geldproblemen Steeds meer mensen kloppen bij Humanitas aan vanwege geldproblemen. Ook hebben ze steeds grotere financiële problemen. In dit artikel lees je meer over het onderzoek.