Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur
Actueel
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief

Ontvang 6x per jaar vaknieuws, tips & casussen in je mailbox.

12 september 2024 Nieuws Wat betekent Prinsjesdag voor je zorgverzekering? Wat betekenen de wijzigingen die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt voor je zorgverzekering in 2025?
tolken in de zorg vergoeding
3 september 2024 Nieuws Een tolk inschakelen voor goede zorg aan anderstaligen Patiënten hebben recht op goede zorg en soms is het daarvoor nodig om een tolk in te schakelen. Want heldere communicatie is een voorwaarde voor het bieden van goede zorg. In dit artikel lees je in welke situaties het nodig is om een tolk in te schakelen en hoe je dat doet.
handige websites met kennis
31 juli 2024 Nieuws Twee handige websites om je kennis te vergroten: Kennisbundel ‘Armoede en schulden’ en de bibliotheek van Wijzer in Geldzaken Als coördinator of vrijwilliger die hulpvragers ondersteunt bij geldzaken ben je nooit uitgeleerd. In dit artikel twee handige websitetips.

Abdi Farah VGZ
15 juli 2024 Nieuws In gesprek over de RUOB (Regeling Uitstroom Onder Bewindgestelden) met Abdi Farah van VGZ Hoe werkt deze regeling en wat maakt dat de regeling bij elke zorgverzekeraar net wat anders is? Zorgverzekeringslijn ging in gesprek met Abdi Farah, coördinator van het RUOB-team bij VGZ.
onderzoek jongeren betalen
19 juni 2024 Nieuws De schuldenproblematiek van de jonge generatie Flanderijn, incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie liet onderzoek uitvoeren naar de schuldenproblematiek onder jongeren. Lees welke rekeningen het vaakst blijven liggen en waarom jongeren het lastig vinden om hulp te vragen.
keuze zorgverzekering moeilijk
19 juni 2024 Nieuws Meer dan 60% van de consumenten had € 103,- kunnen besparen met een bijna gelijke zorgverzekering In 2023 had 61% van de consumenten gemiddeld € 103,- kunnen besparen, omdat zij een basisverzekering hadden waarvoor een (bijna) gelijk maar goedkoper alternatief bestond. Dat blijkt uit gezamenlijk onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) naar de zorgverzekeringsmarkt.