Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur
Actueel
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief

Ontvang 6x per jaar vaknieuws, tips & casussen in je mailbox.

overstappen zorgverzekering
17 november 2022 Nieuws Zoektocht naar een lagere zorgpremie leidt tot meer overstappers. Waar moet je op letten? De zorgverzekering wordt ieder jaar duurder en dat is volgend jaar niet anders. In een tijd waarin steeds meer mensen moeite hebben om rond te komen, vrezen wij dat veel mensen kiezen voor een zorgverzekering met een lagere prijs en dat brengt risico’s met zich mee.
Vindplaats Schulden BKR
16 november 2022 Nieuws CAK wanbetalerslijst nu ook te gebruiken in VPS Sinds kort is het ook voor gemeenten die gebruik maken van Vindplaats van Schulden (VPS) van Stichting BKR mogelijk om de CAK wanbetalerslijst in te lezen in VPS. Lees het interview met Falk-Jan Hurenkamp.
Farley Julius van Heydoorn mentale gevolgen geldstress
14 november 2022 Nieuws Professionals moeten zich verdiepen in de werking van de hersenen Farley Julius van Heydoorn, heeft zelf een minnelijk traject doorlopen na een periode van problematische schulden. Inmiddels traint hij andere (schuld) hulpverleners, waarbij hij veel aandacht heeft voor de mentale gevolgen van geldstress.
thea aantjes bewindvoerder schuldhulpverlener contactpersoon
10 november 2022 Nieuws Nieuw aanspreekpunt voor bewindvoerders Maak kennis met onze collega Thea. Zij richt zich volledig op de financiële professionals in het sociale domein
Congres schulden als gezondheidsprobleem
4 november 2022 Nieuws Bekijk de opname van het congres: Schulden als gezondheidsprobleem Ons congres gemist? Gelukkig hebben we de video nog.
Werken bij zorgverzekeringslijn
27 oktober 2022 Nieuws Vacature: Wil jij een baan waarmee je voor veel mensen het verschil maakt? (Gesloten) Bij ons zijn de lijnen kort en is de sfeer informeel. Spreekt dat je aan, lees dan vooral verder.