Tips, training & advies
Chat of bel 0800 64 64 644
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur
Actueel
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief

Ontvang 6x per jaar vaknieuws, tips & casussen in je mailbox.

Merel Fortuin Zorgverzekeringslijn
28 februari 2024 Nieuws Nieuwe collega Merel: Het Nederlandse zorgverzekeringsstelsel is taaie stof! Alweer een paar maanden geleden verwelkomde de SKGZ Merel Fortuin. Zij is gestart als trainer en medewerker informatie in het team van Zorgverzekeringslijn. Lees meer over Merel.
verrekening schuld zorgverzekeraar
27 februari 2024 Nieuws Mag mijn verzekeraar betalingen of vergoedingen verrekenen met een schuld? Je hebt een schuld bij je zorgverzekeraar en je hebt ook nog geld te goed van je zorgverzekeraar. Hoe werkt verrekening dan?
Gastles Zorgverzekering Week van het geld
27 februari 2024 Nieuws Aandacht voor gastlessen Zorgverzekeringslijn tijdens Week van het geld Van 11 t/m 15 maart is het weer de Week van het geld, een initiatief van Wijzer in geldzaken. Tijdens de Week van het geld is er extra aandacht om kinderen en jongeren te leren omgaan met geld. Ook dit jaar staat de gastles '18+? Verzekeren dus!' weer op het programma.
client instelling zorgverzekering
13 februari 2024 Nieuws Mijn cliënt woont in een instelling. Wat te doen met de zorgverzekering? Een terechte maar ook hele lastige vraag om te beantwoorden. In dit artikel vind je daarom meer informatie over dit onderwerp en tips om een goede keuze te maken.
cijfers wanbetalers per gemeente
29 januari 2024 Nieuws Vraag nu een verkleinde CAK-lijst aan Met de CAK-lijst krijgen gemeenten zicht op mensen die langer dan 6 maanden hun zorgpremie niet hebben betaald. Gemeenten kunnen een lijst aanvragen met alle inwoners die door hun zorgverzekeraar zijn aangemeld bij het CAK.
responsief werken ombudsman
29 januari 2024 Nieuws Ombudsman voor één dag: responsief werken in de praktijk De SKGZ krijgt elk jaar zo’n 2.500 klachten binnen van burgers over hun zorgverzekering. In zo’n 300 gevallen leidt dat tot een uitspraak van de Geschillencommissie Zorgverzekeringen. Meestal wordt de klacht opgelost door de inzet van de Ombudsman Zorgverzekeringen.