Tips, training & advies
Chat of bel 0800 64 64 644
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Lees voor
Nieuws

Werken bij Zorgverzekeringslijn: het verhaal van Kristina

25 oktober 2022
Het team van Zorgverzekeringslijn is op zoek naar nieuwe collega's. Wil je meer weten over het werken bij Zorgverzekeringslijn? Collega Kristina Kakoulian, medewerker voorlichting en informatie, deelt haar ervaringen.
Kristina collega vacature

De combinatie van het helpen van mensen en creativiteit
Sinds 2014 werk ik bij Zorgverzekeringslijn als medewerker voorlichting en informatie. Als creatieveling – afgestudeerde interieurstyliste – had ik nooit verwacht een juridische functie uit te gaan oefenen. Ik ontdekte dat ik gelukkig werd van het helpen van mensen. Ik hielp immers al mensen met hun interieur. Het werk bij Zorgverzekeringslijn is een verdieping van het helpen van mensen. In mijn huidige functie kan ik twee belangrijke elementen samenbrengen, het helpen van mensen en mijn creativiteit. De organisatie staat open voor creativiteit, alles wat je bedenkt is bespreekbaar en bij goedkeuring ook uitvoerbaar. Hierdoor kan ik twee belangrijke dingen in mijn leven samenbrengen en haal ik veel voldoening uit mijn werk.

Ik heb mijn presentatie skills verder ontwikkeld
Bij Zorgverzekeringslijn heb ik mijn presentatie skills verder ontwikkeld door het geven van trainingen en gastlessen. Wij hebben hier ook zelf een training voor gevolgd. Tijdens mijn studie presenteerde ik mijn ideeën aan de klant en nu sta ik voor groepen te presenteren.

Van juridische taal naar praktische informatie
De Zorgverzekeringswet is zware en soms saaie materie. Doordat ik geen juridische achtergrond heb, vind ik het soms lastig om de wetgeving tot mij te nemen. Dat is eigenlijk het enige wat ik minder leuk vind aan mijn werk. Gelukkig is Zorgverzekeringslijn een erg fijne en vooral warme organisatie, iedereen doet zijn uiterste best om je te helpen. Hierdoor wordt de zware juridisch kost voor mij behapbaar en kan ik ermee aan de slag. Zorgverzekeringslijn wil juist de juridische stof vertalen naar praktische informatie. Juist omdat ik geen jurist ben en een ‘andere taal’ spreek is dat voor mij makkelijker.