Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Trainingen om zorgverzekeringsproblemen op te lossen en te voorkomen

Wij trainen professionals en vrijwilligers om zorgverzekeringsproblemen te voorkomen en op te lossen. De trainingen zijn gratis en interactief. In 60-90 minuten ben je helemaal op de hoogte.

Voor wie?

Professionals en vrijwilligers die mensen ondersteunen met zorgverzekeringsschulden en bij het afsluiten van een zorgverzekering in een bijzondere verzekeringssituatie. Bekijk de trainingen voor:

Open training, training op aanvraag of een e-learning

Wij bieden onze trainingen in verschillende vormen aan.

Open trainingen

Wij organiseren regelmatig zogenaamde open trainingen. Dit zijn vooraf geplande trainingen waarvoor je je als deelnemer individueel kunt inschrijven. Net als onze andere trainingen zijn deze trainingen gratis. 

07 
dec
15:00 - 16:30 uur (vol)
Training: overstappen naar een andere zorgverzekering
08 
dec
10:00 - 11:30 uur
Training: overstappen naar een andere zorgverzekering
08 
dec
19:00 - 20:30 uur
Training voor vrijwilligers: Zó los je zorgverzekeringsschulden op!
13 
dec
15:00 - 16:30 uur
Training: overstappen naar een andere zorgverzekering
14 
dec
10:00 - 12:00 uur
Training voor schuldhulpverleners en WSNP-bewindvoerders

Training op aanvraag

Ben je met minimaal 10 deelnemers dan verzorgen wij ook online trainingen via MS Teams speciaal voor jouw organisatie. Deze trainingen zijn op maat en in overleg behandelen we ook extra onderwerpen waar jij en je collega’s behoefte aan hebben.

Aanvraagformulier

Ja, ik wil een training aanvragen voor mijn organisatie!

(optioneel)

Al onze trainingen worden in principe online gegeven. Vanaf 25 deelnemers is het mogelijk om een training op locatie te verzorgen. Ben je met minder dan 25 deelnemers, maar vind je een training op locatie beter passen bij jouw organisatie, neem dan contact op met planning@zorgverzekeringslijn.nl.

E-learning

Voor inkomensbeheerders, bewindvoerders en curatoren, voor vrijwilligers thuisadministratie en voor budgetcoaches bieden wij ook een e-learning aan.