Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Lees voor
Nieuws

Makkelijker wijzigingen doorgeven aan de Dienst Toeslagen

16 april 2024
De Dienst Toeslagen is verantwoordelijk voor het uitkeren van alle Toeslagen, zoals de zorgtoeslag. Ontvang je toeslag(en)? Dan is belangrijk dat je wijzigingen in je inkomen of persoonlijke situatie zo snel mogelijk doorgeeft. Dat kan nu sneller en makkelijker met de Toeslagen App.
zorgtoeslag aanpassen app

Toeslagen binnen handbereik
Ontvang je toeslag, dan kun je in de app de actuele gegevens bekijken waarmee de toeslag wordt berekend. In de app is bijvoorbeeld per toeslag zichtbaar wat het maandelijkse bedrag aan toeslag is. En met welk inkomen dit is berekend. Verandert je inkomen? Dat kun je dit ook in de app doorgeven.

Mijn Toeslagen blijft bestaan
Het aanvragen van toeslagen moet nog steeds via Mijn toeslagen. Ook wat minder vaak voorkomende aanpassingen moet je nog via deze website doen. Denk aan het aanpassen van je rekeningnummer of het stopzetten van je toeslag. De app wordt wel stukje bij beetje uitgebreid.

Download de app
Je kunt de app downloaden via Google Play of de App Store.
Gebruikte je de Kinderopvangtoeslag App al dan kun je deze updaten. Je hebt dan automatisch de Toeslagen app op je telefoon staan. De Toeslagen app is namelijk een uitbreiding van de Kinderopvangtoeslag App.