Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Nieuws

Onze trainingen gaan online door!

15 mei 2020
Door de onzekere situatie als gevolg van het coronavirus, hebben meer mensen betalingsproblemen of moeite om een zorgverzekering af te sluiten. Wij vinden het belangrijk om onze kennis over het oplossen van zorgverzekeringsproblemen te blijven delen. Daarom bieden wij onze trainingen online aan.
online trainingen

Positieve ervaringen van deelnemers
De eerste online trainingen liggen alweer achter ons. En de ervaringen zijn positief. Ondanks dat het volgen van een online training voor veel deelnemers nieuw was, waren alle deelnemers vlot aanwezig en was er veel interactie. “Het is heel fijn dat we op deze manier de informatie kunnen blijven delen en casuïstiek kunnen bespreken,” zegt Niki Frinking van – Loon, trainer bij Zorgverzekeringslijn. “Ik zie de online trainingen dan ook niet meer verdwijnen, maar meer als toevoeging aan ons aanbod!”

Online trainingen voor kleine groepen en open trainingen
“De online trainingen zijn een waardevolle aanvulling op de contacten via chat, e-mail, telefoon en de trainingen op locatie,” vindt collega Kumi Tempels. Online trainingen voor organisaties bieden we al vanaf 5 personen aan. Daarnaast kun je je als individu inschrijven voor een zogenaamde open training, de eerstvolgende trainingen organiseren wij op onderstaande tijdstippen. Meld je aan via planning@zorgverzekeringslijn en vermeldt in de mail welke training je wilt volgen en op welk tijdstip. Net als anders zijn al onze trainingen gratis.

Open training voor hulpverleners* Zo los je zorgverzekeringsschulden op!
woensdag 3 juni 10.00 – 11.30 uur
dinsdag 9 juni 14.00- 15.30 uur

* Professionals en vrijwilligers die mensen ondersteunen met zorgverzekeringsschulden, zoals (schuld)hulpverleners, sociaal werkers, budgetcoaches en vrijwilligers thuisadministratie.

Open training voor bewindvoerders Zo los je zorgverzekeringsschulden op!
woensdag 3 juni 14.00 – 15.30 uur
donderdag 11 juni 10.00 –  11.30 uur

Aanmelden voor een open training

Direct een online training aanvragen voor minimaal 5 personen