Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Lees voor
Nieuws

Themabijeenkomst ‘Zorgverzekeringsschulden’ in Den Haag

13 maart 2019
Donderdag 7 maart organiseerde Zorgverzekeringslijn samen met de gemeente Den Haag de tweede themabijeenkomst over zorgverzekeringsschulden. In het najaar van 2018 was de aftrap in de gemeente Zeist. Het doel van de bijeenkomst in Den Haag was om hulpverleners in Den Haag op de hoogte te brengen van de aanpak van zorgverzekeringsschulden. En om organisaties uit het sociaal domein met elkaar en met de gemeente te laten kennismaken.
bijeenkomst zorgverzekeringsschulden Den haag

Kennisuitwisseling voor hulpverleners
De gemeente Den Haag heeft voor deze interactieve bijeenkomst ‘Zorgverzekeringsschulden’ medewerkers en vrijwilligers van SchuldhulpMaatje, Limor, Leger des Heils, ZebraWelzijn en Kompassie uitgenodigd. Uitvoerders van de Ooievaarsregeling, Birgit Verbeek van financieel gezond (gemeente Den Haag) en Niki van Loon en Hugo Vlierhuis (Zorgverzekeringslijn) verzorgden deze middag de presentaties. De deelnemers kregen praktische tips over het oplossen van zorgverzekeringsschulden en werden bijgepraat over de minimaregelingen en de financiële trainingen in Den Haag.

Wegens succes herhaald
Voor de bijeenkomst van 7 maart in Den Haag waren meer aanmeldingen dan plaatsen, daarom volgen op 26 maart en in het najaar nog meer themabijeenkomsten.
Een themabijeenkomst in Zwolle is in voorbereiding.

Wil je meer weten over de themabijeenkomsten die Zorgverzekeringslijn samen met gemeenten organiseert, stuur dan een mail naar niki@zorgverzekeringslijn.nl.