Tips, training & advies
Chat of bel 0800 64 64 644
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Lees voor
Nieuws

Wie wordt de 1.500ste deelnemer aan de e-learning voor vrijwilligers?

1 april 2022
De e-learning ‘Signaleren en oplossen zorgverzekeringsschulden’ voor vrijwilligers is een goede basistraining om je kennis te vergroten. Na het volgen van de e-learning kun je sneller zorgverzekeringsschulden herkennen. En je cliënt beter ondersteunen bij het oplossen ervan.
taart elearning

De e-learning ‘Signaleren en oplossen zorgverzekeringsschulden’
Deze e-learning is speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers die mensen met betalingsachterstanden helpen. Zoals vrijwilligers in de thuisadministratie, formulierenbrigades en SchuldHulpMaatjes. Het voordeel van een e-learning is dat je de training op je eigen tempo volgt. En je er net zo veel tijd aan kan besteden als nodig is. En, op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Bijna 1.500 vrijwilligers volgden onze e-learning
Het werk van vrijwilligers is erop gericht om mensen met (dreigende) schulden vroegtijdig te bereiken. Getrainde vrijwilligers helpen deze mensen op weg naar een schuldenvrij leven. Deskundigheidsbevordering staat daarbij hoog in het vaandel. De e-learning van Zorgverzekeringslijn is een mooi middel om de deskundigheid van vrijwilligers te vergroten. Op het moment van schrijven hebben al bijna 1.500 onze e-learning succesvol afgerond. En dat in een tijdsbestek van 3 jaar dat onze e-learning bestaat. En daar zijn wij best trots op.

Taart voor de 1.500ste vrijwilliger
In Nederland ondersteunen meer dan 13.000 vrijwilligers anderen bij hun financiële administratie. Dus nog lang niet alle vrijwilligers hebben onze e-learning gevolgd. Om de vrijwilligers te stimuleren onze e-learning te volgen, hebben wij een leuke actie bedacht. Als jij als 1.500ste vrijwilliger onze e-learning succesvol afrond, dan trakteren wij jou en je collega-vrijwilligers (van je lokale afdeling) op een heerlijke feestelijke taart. Afgesproken?

Direct aanmelden voor de e-learning
Heb jij als vrijwilliger onze e-learning nog niet gevolgd? Meld je dan direct aan.