Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Lees voor
Nieuws

2 december online middagcongres met Eef van Opdorp

15 november 2021
Werk je als vrijwilliger en ondersteun je mensen met (een grote kans op) financiële problemen? Kom dan naar het online middagcongres over de financiële gevolgen van life-events!
congres eef van opdorp

Ingrijpende levensgebeurtenissen, zoals het verlies van een baan, een partner of echtscheiding kunnen grote negatieve gevolgen hebben. Bij overlijden loopt de achtergebleven partner verhoogd risico op depressie of eenzaamheid. Naast lichamelijke en psychische gevolgen, kunnen life-events ook op financieel vlak een grote impact hebben.

Hoe kun je als vrijwilliger signalen tijdig herkennen? Hoe kun je de gevolgen van life-events herkennen? En wat kun je doen om je cliënt te ondersteunen en schulden te voorkomen? Tijdens het congres gaat dagvoorzitter Eef van Opdorp met verschillende sprekers in gesprek om op deze vragen een antwoord te geven.

Voor wie?
Voor vrijwilligers die mensen ondersteunen met (een grote kans op) financiële problemen. Bijvoorbeeld SchuldHulpMaatjes, vrijwilligers thuisadministratie en vrijwillige budgetcoaches van statushouders.

Datum: donderdag 2 december 2021
Tijdstip: 14.00 – 15.30 uur
Deelname is gratis en je volgt het congres online

Het programma bekijken of direct aanmelden