Tips, training & advies
Stel je vraag
 Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Lees voor
Nieuws

Wij geven weer trainingen op locatie

17 mei 2022
Na een periode van veel online trainingen, komen we weer graag bij jou op je locatie langs. Wij verzorgen dan een training speciaal voor jouw organisatie. Naast trainingen op locatie bieden wij ook online (open) trainingen en e-learnings aan over de aanpak van financiële zorgverzekeringsproblemen. Kijk hieronder welk type training bij jouw organisatie past.
training zorgverzekering Niki Frinking van Loon

Een training speciaal voor jouw organisatie
Wil je samen met je collega’s een training volgen? Vraag dan een training aan speciaal voor jouw organisatie. In overleg bepalen we aan welke extra onderwerpen jij en je collega’s behoefte hebben. Deze training verzorgen wij online of bij jou op je locatie. Samen stemmen we datum en tijdstip af.

Individueel inschrijven voor een open training
Dit zijn vooraf geplande trainingen waarvoor je je als deelnemer individueel kunt inschrijven. Je volgt deze training in een groep, maar er is voldoende ruimte voor vragen en het bespreken van je eigen casussen. Deze trainingen zijn online via Microsoft Teams.

Een e-learning volgen op een zelfgekozen moment
Voor inkomensbeheerders, bewindvoerders en curatoren, voor vrijwilligers thuisadministratie en voor budgetcoaches bieden wij ook een e-learning aan. Je volgt de e-learning op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt de e-learning in één keer volgen of tussendoor stoppen en later weer verder gaan.

Bekijk het overzicht van trainingen
Op onze trainingspagina vind je een overzicht van de verschillende trainingen voor professionals en vrijwilligers die mensen ondersteunen met zorgverzekeringsschulden en bij het afsluiten van een zorgverzekering in bijzondere verzekeringssituaties.

 

 

 

 

 

 

 

Professionals en vrijwilligers die mensen ondersteunen met zorgverzekeringsschulden en bij het afsluiten van een zorgverzekering in een bijzondere verzekeringssituatie.